Circular tartare.

De grote banger van onze zomer, gemaakt met forel die is gekweekt op dezelfde stadsboerderij waar ook onze Brusselse pepers groeien.


In feite is het het water dat door de forel wordt vervuild dat de planten voedt, dus het zal ingewikkeld zijn om het meer cirkelvormig te maken!​


Natuurlijk kun je het met zalm bereiden, maar eerlijk gezegd is de meeste commerciële zalm vergif. Verantwoord gekweekte forel is duizend keer beter.​


Ingrediënten:


  • 300 g forelfilet
  • 1 advocaat
  • Een beetje verse koriander
  • 1 el sesamolie
  • 2 el sojasaus
  • 3 el. Sunburn of citroenharde hete saus
  • Sesamzaad



Voorbereiding:


  1. Meng de forel met de blokjes avocado, koriander, sesamolie, sojasaus en hete saus.​
  2. Bestrooi met sesamzaadjes voor het opdienen.





Recette & dressuur door Maximilien Rose, tekst & beelden door Thibault Fournal. 

Copyright SWET 2025.

Uw dynamische fragment wordt hier weergegeven... Dit bericht wordt weergegeven omdat u het filter en de sjabloon die u wilt gebruiken niet hebt gedefinieerd.


Aanmelden om een reactie achter te laten